• Erkende opleidingen op MBO en HBO niveau
  • Verder dan alleen opleiden
  • Ruim 60 jaar ervaring
  • Door co-creatie een totaaloplossing

Algemene Bijscholing

Bent u op zoek naar passende bijscholing voor uzelf of uw team? Naast hele opleidingen, biedt Studiecentrum ook gerichte bijscholing. Dit is opgedeeld in drie delen: algemene bijscholing, bijscholing op MBO niveau en bijscholing op hbo niveau.

Waarom bijscholing volgen? Bijscholing houdt de kennis van het huidige vakgebied up to date of het verrijkt de huidige kennis. Zo kunt u ook cursussen buiten het huidige vakgebied volgen. De algemene cursussen van Studiecentrum bieden voornamelijk handvatten voor werken op de werkvloer. Dit is opgedeeld in drie delen: taal, rekenen en weerbaarheid.

Het is van groot belang dat uw werknemers goed kunnen communiceren op de werkvloer. Met de cliënten, maar ook met de collega’s. Studiecentrum ontwikkelt in samenwerking met Capabel Taal maatwerktrainingen op het gebied van taal. De aard van het werk en de omgeving spelen hierin een grote rol. De vorm van communicatie en taal wordt in de training aangepast op de praktijk binnen de organisatie. Hiermee verhoogt u het algehele taalniveau, maar ook taalvaardigheden die gekoppeld zijn aan bepaalde functies. Daarnaast kan de medewerker Nederlands-cursussen op verschillende niveaus volgen.

Ervoor zorgen dat uzelf of uw medewerkers beter kunnen omgaan met intimidatie of agressie op de werkvloer? Dan is de cursus Weerbaarheid iets voor u. Naast gesprekstechnieken, leren deelnemers van deze cursus ook omgaan met spanning en agressie. Hierdoor kunnen medewerkers zelfverzekerder te werk en beter omgaan met spanningen op de werkvloer.

Waarom bijscholing bij Studiecentrum?
• Maatwerk mogelijk
• Verhoog de kennis en kunde van uzelf of uw medewerkers
• Uiteenlopende onderwerpen, hierdoor altijd wat u zoekt