• Erkende opleidingen op MBO en HBO niveau
  • Verder dan alleen opleiden
  • Ruim 60 jaar ervaring
  • Door co-creatie een totaaloplossing

Meerwaarde voor Werkgevers

Als professioneel bedrijf wilt u dat uw afnemers goed geholpen worden en  tevreden aan u terug denken. Daarvoor heeft u goed geschoolde medewerkers nodig, medewerkers van wie de kennis en kunde up-to-date is. Om ervoor te zorgen dat uw medewerkers zich blijven ontwikkelen, is het volgen van een opleiding of training een uitstekend instrument. De investeringen die hiermee gepaard gaan, leiden tot een betere dienstverlening en een hoger rendement voor uw organisatie.

Studiecentrum begeleidt en ondersteunt uw medewerker in zijn of haar ontwikkeling die uw organisatie voor het voetlicht brengt. Om dit met succes te doen werkt Studiecentrum graag samen met u als werkgever. In het leerproces van uw medewerker vormt de beroepspraktijk immers het beste uitgangspunt. De leerdoelen zijn vanuit de praktijk ontwikkeld. Medewerkers leren actief, krijgen gelegenheid tot groei en mogen fouten maken, om zo praktijkgericht te leren in een stimulerende en gestructureerde omgeving. Op deze manier is het onderwijs een gezamenlijk project van uw bedrijf, uw medewerkers en Studiecentrum.

Studiecentrum heeft  een breed opleidings- en trainingsprogramma waarbij maatwerk binnen uw organisatie mogelijk is. Naast bijscholingen en trainingen verzorgt Studiecentrum erkende opleidingstrajecten op branche, mbo- en hbo-niveau. De opleidingsinstellingen binnen Studiecentrum hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van opleidingstrajecten binnen organisaties (In-company), maatwerk opleidingstrajecten en het ontwikkelen van interne bijscholingen en trainingen. 

Maatwerk

Werkgevers die voor hun werknemers een bijscholing of opleiding willen inkopen, kunnen een offerte op maat krijgen met aangepaste lestijden, uitvoering van de lessen binnen de eigen instelling en de inhoud op basis van co-creatie. Wij zijn graag bereid en in staat om in overleg met de werkgever een passend projectplan te maken en uit te voeren. Hierbij zijn prestatieafspraken en mijlpalen af te spreken. 

Studiecentrum komt graag naar de werkgever toe om de inhoud van het traject toe te lichten. Wij kunnen dan ook de criteria en de planning bespreken. 

Neem contact met ons op over de mogelijkheden!