• Project Zij-Instroom

    Altijd de juiste kandidaat voor de juiste baan

    Ook per direct versterking nodig?

    De vraag naar geschoold personeel in Zorg & Welzijn neemt overal toe. De schaarste wordt groter en groter. Op zoek naar de oplossing voor jouw personeelstekort? Ontdek Project Zij-Instroom van het Studiecentrum. Wij zoeken de juiste kandidaten voor jouw BBL leerwerk traject. Weten wat het Studiecentrum voor jou kan doen?

    We hebben uw aanvraag ontvangen

    Ook per direct versterking nodig?

De perfecte kandidaat voor jou

Je zoekt de ideale kandidaat voor de baan. In samenwerking met Capabel Onderwijs Groep heeft het Studiecentrum jarenlange ervaring met het (om)scholen van talent naar de Zorg & Welzijn branche. Als organisatie zijn wij gespecialiseerd in de snelste weg naar een MBO kwalificatie in deze sector. Hoe wij te werk gaan?

1. Een profiel op maat creëren

Iedere werkomgeving is anders en elke situatie vraagt een ander profiel. Jouw situatie vraagt specifieke competenties. Wij herkennen de juiste competenties die passen bij jouw organisatie door onze jarenlange ervaring met het opleiden van zorgpersoneel. Aan de hand van het profiel zoeken wij gericht de ideale kandidaat.

2. Zoeken naar de perfecte match voor jou

De kandidaat die het beste past bij jouw situatie zoeken we binnen ons netwerk. Kandidaten worden uitgebreid getest, voordat jij ze ontmoet. We kijken naar motivatie, competenties en de intelligentie die vereist is om het BBL traject in te kunnen.

3. Jij ontmoet alleen de beste kandidaten

Hoewel het functieprofiel een goed beeld geeft van een kandidaat, is het natuurlijk belangrijk dat je ook een persoonlijke klik hebt. Daarom ontmoet jij onze beste kandidaten. Zo krijg je een betere indruk van jouw potentiƫle match.

4. De kandidaat wordt opgeleid tijdens het werk

De kandidaat wordt door ons opgeleid, met nauwe samenwerking met de grootste en oudste particuliere aanbieder van MBO opleidingen in Zorg & Welzijn. De kandidaat brengt de opgedane kennis snel in de praktijk door onze unieke opleidingsformule.

5. Een nieuwe aanwinst voor uw team!

Aan het einde van het BBL traject kun je kosteloos de kandidaat in dienst nemen. Jij hebt de werkdruk in jouw team verlaagd en kan beter voorzien in de zorgbehoefte van jouw patiƫntendossier. Gefeliciteerd!

Benieuwd naar subsidiemogelijkheden? Ontdek extra informatie.

Vraag meer informatie aan