• Project Zij-Instroom

    Altijd de juiste kandidaat voor de juiste baan

    Ook per direct versterking nodig?

    De vraag naar geschoold personeel in Zorg & Welzijn neemt overal toe. De schaarste wordt groter en groter. Op zoek naar de oplossing voor uw personeelstekort? Ontdek Project Zij-Instroom van het Studiecentrum. Wij zoeken de juiste kandidaten voor uw BBL leerwerk traject. Weten wat het Studiecentrum voor u kan doen?

    We hebben uw aanvraag ontvangen

    Ook per direct versterking nodig?

De perfecte kandidaat voor u

U zoekt de ideale kandidaat voor de baan. In samenwerking met Capabel Onderwijs Groep heeft het Studiecentrum jarenlange ervaring met het (om)scholen van talent naar de Zorg & Welzijn branche. Als organisatie zijn wij gespecialiseerd in de snelste weg naar een MBO kwalificatie in deze sector. Hoe wij te werk gaan?

1. Een profiel op maat creëren

Iedere werkomgeving is anders en elke situatie vraagt een ander profiel. Uw situatie vraagt specifieke competenties. Wij herkenen de juiste competenties die passen bij uw organisatie door onze jarenlange ervaring met het opleiden van zorgpersoneel. Aan de hand van het profiel zoeken wij gericht uw ideale kandidaat.

2. Zoeken naar de perfecte match voor u

De kandidaat die het beste past bij uw situatie zoeken we binnen ons netwerk. Kandidaten worden uitgebreid getest, voordat u ze ontmoet. We kijken naar motivatie, competenties en de intelligentie die vereist is om het BBL traject in te kunnen.

3. U ontmoet alleen de beste kandidaten

Hoewel het functieprofiel een goed beeld geeft van een kandidaat, is het natuurlijk belangrijk dat u ook een persoonlijke klik heeft. Daarom laten we u onze beste kandidaten ontmoeten. Zo krijgt u een betere indruk van uw potentiƫle match.

4. De kandidaat wordt opgeleid tijdens het werk

Uw kandidaat wordt door ons opgeleid, met nauwe samenwerking met de grootste en oudste particuliere aanbieder van MBO opleidingen in Zorg & Welzijn. De kandidaat brengt de opgedane kennis snel in de praktijk door onze unieke opleidingsformule.

5. Een nieuwe aanwist voor uw team!

Aan het einde van het BBL traject kunt u kosteloos de kandidaat in dienst nemen. U heeft de werkdruk in uw team verlaagd en kan beter voorzien in de zorgbehoefte van uw patiƫntendossier. Gefeliciteerd!

Benieuwd naar subsidiemogelijkheden? Ontdek extra informatie.

Vraag meer informatie aan